RICOH, INFOTEC szerviz, fénymásoló bérlés, toner, multi funkciós nyomtató bérlés, irodatechnikai szolgáltatások

Fénymásoló bérlés, közepes csomag.


ricoh szerviz,

fénymásoló bérlés, nyomtató bérlés, mfp multifunkciós nyomtató bérbeadás, infotech szerviz bérlés  szerviz 

 

Ricoh afició MP2000

Közepes irodai bérlés Ricoh Aficio MP2001.

Közepes méretű irodák számára összeállított bérleti konstrukcióink. Az alábbiakban feltüntetett bérleti díjak Budapesten illetve Pestmegye területén érvényesek.

 

A közepes irodai bérlés konstrukciónkat azon ügyfeleinknek ajánjuk akik már A/3-as méretben nyomtatnak, fénymásolnak, vagy szkennelnek, az intenzív használat miatt már sokat számít a készülék sebessége illetve a gazdaságos üzemeltetése. 

Fénymásoló, nyomtató, scanner, fax, bérlés.

 

Közepes irodai light bérlés:
A weblapon szereplő képek a bérlésre kínált készülék típusról készültek.
Ricoh Afició MP2001 Alapdíjban foglalt lapszám Túlmásolás
Bérlés díja: 9.800Ft+áfa 1.000 A/4-es oldal. 3.- Ft+áfa

Röviden összefoglalva:A/3-as fénymásoló nyomtató scanner bérlés alapdíja 8.000Ft+áfa, az alapdíjban 1.000db A/4-es kinyomtatott oldal az alapdíjban foglalva. A bérlés díjában foglalt mennyiség átlépése esetén minden kinyomtatott oldalért 3 Ft+áfát számítunk fel. Minden kinyomtatott A/3-as oldal 2db A/4-es oldalnak számít.

 

Közepes irodai alap bérlés:
Ricoh Afició MP2001 Alapdíjban foglalt lapszám Túlmásolás
Bérlés díja:10.630Ft+áfa 2000 A/4-es oldal. 2,8.- Ft+áfa

Röviden összefoglalva:A/3-as fénymásoló nyomtató scanner bérlés alapdíja 10.630Ft+áfa, az alapdíjban 2000db A/4-es kinyomtatott oldal az alapdíjban foglalva. A bérlés díjában foglalt mennyiség átlépése esetén minden kinyomtatott oldalért 2,8 Ft+áfát számítunk fel. Minden kinyomtatott A/3-as oldal 2db A/4-es oldalnak számít.

 

Közepes irodai profi bérlés:
Ricoh Aficio MP2001 Alapdíjban foglalt laszám Túlmásolás
Bérlés díja:12.600 Ft+áfa 4.200 A/4-es oldal 2,5.- Ft+áfa

Röviden összefoglalva:A/3-as fénymásoló nyomtató scanner bérlés alapdíja 12.600Ft+áfa, az alapdíjban 4.200db A/4-es kinyomtatott oldal az alapdíjban foglalva. A bérlés díjában foglalt mennyiség átlépése esetén minden kinyomtatott oldalért 2,5 Ft+áfát számítunk fel. Minden kinyomtatott A/3-as oldal 2db A/4-es oldalnak számít.

 

Aficio_MP_2001SP-2501SP.hu.pdf

 • 4.3 colos színes érintőképernyő.
 • Közvetlen nyomtatás USB illetve SD-ről.
 • Az első nyomtatás kevesebb mint 6 másodperc.
 • Maximális nyomtatási másolási scannelési méret A/3.
 • Eredeti behúzó 50 lapos duplex (ADF).
 • Fénymásoló nyomtató scanner fax.
 • Fekete-fehér nyomtató fénymásoló.
 • Színes szkenner.
 • Nyomtatás másolás 20lap/perc.
 • Beolvasási sebesség max:43lap/perc.
 • Duplex kétoldalas fénymásoló nyomtató.
 • Legnagyobb beolvasási méret A/3.
 • Scannelési protokol: SMB, FTP, Scan to mail, Network Twain.
 • Szkennelési file típus: TIF, PDF, multi PDF, PDF-A
 • Nyomtató leíró nyelvek: PCL5, PCL6, RPCS, Adobe Postscript.
 • Windows Xp 7 - 8.1 -10 kompatibilis.
 • Portok: Rj45 (network), USB, IE1284.
 • Super 3G fax (opcionális).
 • Lapkapacitás: 2x250lap+100lap, 500lap opciós.
 • Fejlett boztonsági funkciók 300db felhasználói kód, ip szűrés.
 •  

 

Ricoh Afició MP2001

A komplett A/4 - A/3 dokumentumkezelési megoldásra vágyó felhasználók számára tökéletes megoldás.  A  Ricoh Afició MP2001 négy alapvető funkciót kínál önnek (másoló, nyomtató, scanner, fax) önnek nincs más dolga, minthogy eldöntse melyik funkciót használná feladata elvégzésére. A másoló közepes munkacsoportok igényeinek maximális kielégítésére készült. Az Afició sorozat megtervezésénél alapvető követelmény volt az üzembiztos stabil működés, illetve a felhasználóbarát kezelői felület. A készülék kompakt méretének köszönhetően jelentős helymegtakarítás érhető el az irodában. A Ricoh Afició MP2001 már alapkiépítésben már tartalmazza az automatikus kétoldalas fénymásolás nyomtatás scannelés funkciót, valamint 2db 250 lapos lapadagolót plusz 100 lapos kézi adagolót is tartalmaz. Mindemellett olyan hasznos funkciókkal is rendelkezik mind pl: e-mail címre (scan-to mail), mappába (SMB) scannelés win 10 környezeben is. A web alapú eszközbeállításnak köszönhetően egy web böngésző segítségével a készülék összes funkciója ellenőrizhetővé állíthatóvá válik. Az eszközben rögzíthető 300 felhasználói kódnak köszönhetően az eszköz használattá naplózható személyekre bontható. Az Afició széria remekül integrálható minden általános hálózati környezetben, a PCL, Adobe Postscript nyomtató leírónyelvnek  köszönhetően remekül integrálható  Windows, Mac OS X, Unix, környezetben is. A Ricoh Afició MP2001 fénymásoló nyomtató bérlés remek választás igényes irodák részére.

 

Mikor érdemes a közepes irodai fénymásoló nyomtató bérlés konstrukciónkat igénybe venni.

 Abban az esetben érdemes elgondolkodni fénymásoló nyomtató bérlésen ha  nyomtatójának havi terhelése (kinyomtatott oldalak száma) eléri  az eszköz bérleti konstrukcióban foglalt lap mennyiség 70%-át vagy időnkét szükség van A/3-as nyomtatási méretre vagy havonta több mint 1db toner kazettát rendel fénymásolójába vagy nyomtatójába,  így biztos lehet benne, hogy a bérlés díja nem lesz több mint a jelenlegi eszközének üzemeltetési költsége. Továbbá nem elhanyagolható szempont hogy, a bérlés teljes futamideje alatt önnek nem kell a fénymásoló üzemeltetésével foglalkozni minden terhet leveszünk  az ön válláról. Továbbá a bérlés költsége telje egészében költségként elszámolható.