RICOH, INFOTEC szerviz, fénymásoló bérlés, toner, multi funkciós nyomtató bérlés, irodatechnikai szolgáltatások

Ricoh öt díjat nyert a Buyers Laboratory LLC-től

2015.09.08 20:01

A Ricoh öt díjat nyert a Buyers Laboratory LLC-től

Budapest, 2015. augusztus 11. – A Ricoh Europe bejelentette, hogy öt termékdíjat nyert a Buyers Laboratory LLC (BLI) 2015 Pick Awards során, beleértve a Kiemelkedő személyi nyomtató, a Kiemelkedő Budget/Gazdaságos nyomtató kis munkacsoportok számára, a Kiemelkedő nyomtató közepes munkacsoportok számára és a Kiemelkedő energiahatékonyság díját két készülékre is. A BLI nagy tapasztalattal rendelkező technikusai és szerkesztői által odaítélt díjak elismerik a kiválasztott modellek kiváló teljesítményét, amit a BLI szigorú laboratóriumi tesztelései során nyújtottak.

“A BLI a ’Pick’ díjakkal évente kétszer méltányolja azokat a termékeket, amelyek kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a BLI egyedi, szigorú laboratóriumi értékelései folyamán” – mondta David Sweetnam, a BLI EMEA Research and Lab Services igazgatója. „A díjak elismerik a Ricoh termékek portfóliójának erősségét, ami a specifikus piacok igényeire fókuszál, a kategória első energiahatékonyság pedig olyan védjegy, mely által a Ricoh igazán elismert márka lehet”.

“Rendkívül büszkén vettük át ezeket a díjakat a BLI-től az A3 és A4 készülékeinkre, amik hangsúlyozzák, hogy a Ricoh továbbra is vezető szerepet tölt be a technológia fejlesztése terén annak érdekében, hogy támogassa a munkahelyi innovációt, ezen belül az energiahatékony modellek, vagy a termékpalettánk állandó fejlesztésére összpontosítunk, hogy kielégíthessük az ügyféligényeket” – nyilatkozta Olivier Vrisendorp, a Ricoh Europe termékmarketing alelnöke.

 

 

Hardver díjak:

Ricoh SP 213Nw

Kiemelkedő személyi nyomtató

Ricoh SP 3600DN

Kiemelkedő Budget/Gazdaságos nyomtató kis munkacsoportok számára

Ricoh SP 4510DN

Kiemelkedő nyomtató közepes munkacsoportok számára

 

Környezetvédelmi díjak:

Ricoh MP C6003

Kiemelkedő energiahatékonyság

(A tesztelés időszakában az energiafogyasztása kb. 48%-kal alacsonyabb volt, mint a versenytársak átlagáé).

Ricoh MP C401SR

 

 

Forrás: Ricoh.hu